Skip to main content

Recycling De Cocker koopt metalen van particulieren en de maakindustrie. We zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om gebruikte materialen te zuiveren, zodat ze opnieuw ingezet kunnen worden als grondstof voor een duurzame wereld.

verkoop ons jouw metalen

Over Recycling De Cocker

Recycling De Cocker, opgericht in 1983 door Geert De Cocker en zijn echtgenote Hilde De Moor, groeide doorheen de jaren uit tot een vooruitstrevende speler binnen de sector van metaalverwerking. Intussen werkt de tweede generatie (Jasmin, Christophe & Maarten) mee aan de uitbouw van de nationale en internationale activiteiten van de groep. Binnenkort verhuist Recycling De Cocker van de site in Merelbeke naar Gent Zeehaven, waar meer ruimte is voor innovatie, duurzaamheid en groei.

neem contact op

onze service

We ontvangen je met de glimlach, nemen de tijd, en hanteren competitieve tarieven. We denken met elk van onze klanten mee over de beste aanpak, en we zetten warme, duurzame samenwerkingen op.

onze activiteiten

Kom bij ons werken

Meewerken aan een zuivere toekomst? We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende om het team in Merelbeke te versterken en naar collega’s die metalen helpen verwerken op de sites in Merelbeke en Gent-Zeehaven.

solliciteer